به گزارش ااقتصاد نیوز، حسام عقبایی در خصوص اینکه وضعیت قرارداد اجاره در خردادماه چگونه است،گفت: همواره وقتی در آستانه ماه مبارک رمضان قرار میگیریم متقاضیان مسکن قصد میکنند تا قبل از آغاز این ماه مبارک اقدام به جابجایی کنند به همین دلیل معمولاً این موضوع موجب افزایش تنظیم قرارداد اجاره در بنگاههای مسکن میشود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا افزایش آمار قرارداد اجاره به معنی افزایش تعداد مستاجران است، گفت: به هر حال شاید کاهش عرضه مسکن هم در این آمار دخیل باشد اما قطعا این افزایش آمار به همان دلیلی که گفتم میتواند باشد یعنی فصل جابجایی امسال یک مقدار زودتر از زمان همیشگی آغاز شده است.
عقبایی ادامه داد: طبق آخرین آمار بدست آمده از اول خرداد تا ۱۸ خرداد ماه جاری در تهران ۱۳ هزار و ۱۷۱ قرارداد اجاره تنظیم شده است که این آمار در مدت مشابه سال قبل ۱۲ هزار و ۱۱۳ قرارداد اجاره بوده است.
رشد ۸درصدی تعداد قراردادهای اجاره مسکن در تهران/در کشور تعداد تنظیم قراردادها بیشتر است.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه علاوه بر رشد ۸ درصدی تعداد قراردادهای اجاره مسکن در تهران در سراسر کشور هم این رشد بیشتر بوده است،گفت: در سراسر کشور هم در روز ۱۸ روز خرداد ماه جاری ۴۵ هزار و ۷۲۴ قرارداد اجاره تنظیم شده است که در همین مدت در سال گذشته (در ۱۸ روز ابتدایی خرداد) ۴۲ هزار و ۹۳۷ قرارداد تنظیم شده بود.
عقبایی در پاسخ به این سوال که بر اساس گزارشهای دریافتی شما وضعیت اجارهبها در تهران چگونه بوده و میزان رشد نرخ اجارهبها چند درصد بوده است، گفت: اعتقاد ما این است که رشد اجاره بها نباید زیاد باشد. در برخی از بافتها که تقاضا و عرضه مسکن یک مقدار هم ریخته است حداکثر ۱۰ درصد باید باشد.
رئیس اتحادیه مشاوران املاک در پاسخ به این سوال که از هفته گذشته سررسید پرداخت وامهای ۸۰ میلیونی مسکن آغاز شده است آیا ورود این وامها میتواند تاثیری بر بازار مسکن داشته باشد،اظهار داشت: وام ۸۰ میلیونی جزء مولفههای تحریک تقاضا و رشد معاملات است و قطعا این تسهیلات میتواند حجم معاملات را افزایش دهد.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۳/۲۳